Голмайсторът на Хебър Георги Николов спечели приза за най-добър играч на 7-ия кръг в Еfbet Лига. Тогава той реализира хеттрик срещу Локомотив (Пловдив), но тимът на Любослав Пенев загуби драматично с 3:4. Снощи пък "зелените" бяха много близо до спечелването на точка срещу Левски на "Герена", но "сините" ги победиха с 1:0 с попадение на Роналдо в последната секунда.

"Благодаря на всички гласували за мен и на моя отбор, без който нямаше да съм тук. Не ми е първият хеттрик, в юношеските гарнитури съм имал още. Винаги посвещавам головете на моето семейство, те са моята подкрепа", каза Николов при награждаването в Пресклуб "България".

"За мен е важно да съм вътре на терена, централен нападател е най-подходящата за мен позиция, но треньорът преценява. Отскоро съм в Хебър, гледам да се разбирам с всички момчета. От самото начало взаимодействам добре с тях на терена и извън него", допълни 21-годишният нападател.

"Снощи можеше да се преразгледа ситуацията. За нас имаше игра с ръка при гола на Левски. Защо не гледаха с ВАР? Не за първи път се случва това да не преглеждат ситуации при гол на противника. Мисля, че трябва да бъде равностойно спрямо всички клубове - каквото за едните, такова и за другите", продължи той.

"Аз съм прекалено млад, в момента съм концентриран върху предстоя си с Хебър, тренирам всеки ден и искам да се развивам. Щастлив съм, че мога да работя под ръководството на Любослав Пенев. Изключителен професионалист е, видял е много във футбола. Щастлив съм, че мога да науча много от него", завърши Николов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига