ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хебър Пазарджик излезе с официална позиция за старши треньора Любослав Пенев, след като в медийното пространство се появиха информации, че специалистът може да се раздели с тима. От клуба определиха информациите като лъжи и инсинуации.

Ето какво написаха от Хебър:

"Ръководството на ФК Хебър осъжда остро поредната доза лъжи и инсинуации, тиражирани от определени столични медии, които твърдят, че "всеки момент" старши-треньорът Любослав Пенев напускал клуба. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Истината е точно обратната - Любослав Пенев има договор с ФК Хебър и го изпълнява напълно професионално, отговорно и коректно. И уверяваме ви, няма никакво намерение да изостави работата си във ФК Хебър! И точно това го прави още по-голям в очите на всички свързани с Хебър - ръководство, футболисти и фенове, 

Моментът за поредния залп от лъжи очевидно не е подбран случайно - точно днес, когато ръководството процедира изплащане по финансови ангажименти към футболисти и спортно-технически(треньорски) щаб. 

Уверяваме всички наши привърженици, че Хебър ще излезе успешно и с чест от тази трудна за клуба ситуация, както го правил неведнъж в общо 105-годишната история на пазарджишкия футбол. 

РЪКОВОДСТВО НА ФК ХЕБЪР 1918"

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!