Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев говори след загубата с 0:3 от Лудогорец. 

"Факт е, че не взехме и точка. Има си обяснение. Моето е, че в много моменти играхме страхливо, притеснени. Това не трябва да се случва. Ако искаме да играем добър футбол, не трябва да се чувстваме по този начин. Имаше някои хубави неща за нас и повече ситуации за корекция, на които ще обърнем внимание в следващите часове. Следващата седмица отново имаме двубой и трябва да се подготвим по най-добрия начин", започна Пенев.

"Започваш много рано с 0:2 и това не е ок за отбора. Има си причини. Ще ги разгледаме, ще коментирам с футболистите, ще направим необходимите промени. Един добър анализ, защото това е важно за всеки мач. Това се опитваме. Много повече време трябва да изглеждаме по този начин. За това споменах, че нито страх, нито притеснение, нито каквото и да било безпокойство трябва да има в главата на футболистите. 11 срещу 11 излизаме. Подготвени сме. Със самочувствие, с желание, с енергия".

"Програмата, доколкото я познавам към момента, това, което е направено, не е нормално. Играеш сряда, неделя след някакви празници. Някои ще играят, други може би няма да имат мачове. Това ще го разгледаме, след като излезе окончателно програмата. Изиграват се мачовете днес, утре, и вече понеделник трябва да сме наясно абсолютно всички отбори от Първа лига, кой, кога, от колко часа, гост, домакин. Ние сме добър отбор, играем добър футбол, стремим се да побеждаваме във всеки един мач. Искаме да се надиграваме. Създаваме ситуации. Ще продължим по същия начин да се представяме. Вярвам в момчетата и съм сигурен, че това ще се получи", завърши Пенев.