ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев избухна срещу съдийството след загубата с 3:4 от Локомотив (Пловдив) в мач от седмица кръг на efbet Лига.

„Надграждаме и израстваме. Ще похваля момчетата на моя отбор, играха стойностен мач. Не съм съгласен от начина по който се ръководи този мач. Срещу Хебър е лесно да се свири. От четири ситуации в три съдията трябва да вземе отношение. Имам обяснение за това нещо. Знам кой е собственикът на Локомотив Пловдив и какви надписи носят съдиите на гърба. Нямат право да се подиграват по този начин“, започна Пенев след мача.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„От три ситуации може би трябваше да имаме две дузпи. Заслужавахме да сме краен победител. Не приемам, че има такива мачове. Основният виновник бързо излиза от тунела и не му пука. Не искам да коментирам другите отбори. Много неща трябва да променим. Много често започна да ни се случва на нас. Не приемам този тип подигравки. Това се случва непрестанно в нашето първенство. Тази загуба няма да повлияе негативно. Момчетата са перфектни, положително настроени“, добави наставникът на Хебър.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!