ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от представянето на футболистите си, въпреки загубата с 1:2 в гостуването на Берое. Мачът беше първи от програмата на 18-ия кръг в Еfbet Лига.

"Изиграхме на ниво. Инициативата беше в нас през цялото време след изравнителния гол. Липсваше ни концентрация пред нашата врата. За да побеждаваме и да вземаме точки, трябва да рентабилизираме представянето пред противниковата врата", подчерта Пенев.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Напрежение от какво? Момчетата играха добре, на нормално ниво се представиха. Познавам качествата им и затова давам такава оценка. На моменти трябва да бъдем много концентрирани. Рецептата е работа, в никакъв случай не навеждаме глава и продължаваме. Следващ мач, след това Купа, последен мач за годината. Ще дойдат точките, днес ни се изплъзнаха за малко", каза още треньорът на Хебър и отряза намерението на интервюиращия го репортер да го попита по горещата тема с финансовите проблеми на клуба след смяната на кмета на Пазарджик.

"Не, не! Ще те прекъсна веднага, коментираме само спортно-техническите неща. Да бъда ясен и точен", отсече Любо Пенев в типичния си остър стил. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!