Хебър подписа професионални договори с две от младите надежди на школата си Стилиян Тисовски и Мартин Янков, обявиха от клуба. 

Двамата изкараха цялата подготовка с мъжката представителна гарнитура и убедиха старши треньора Владимир Манчев и колегите му от щаба в своите качества.

Стилиян Тисовски е на 18 години и играе на позиция атакуващ халф. Започва да тренира футбол още от 6-годишна възраст. Негови треньори са били Станислав Чочков и Спас Гигов.

Мартин Янков е на 18 години, вратар. В ДЮШ-а на Хебър тренира от 4 години. Първият му треньор е Спас Милушев. След това се е подготвял при Станислав Чочков, Стоил Фърцов и Спас Гигов. В школата на Хебър профилирано за неговата подготовка са се грижели треньорите на вратари Стефан Стойчев – Вутата, Стефан Кошлуков и Славчо Тошев.

"С привличането на Тисовски и Янков, в мъжкия отбор на Хебър има вече трима изградени в школата на клуба футболисти. През миналата година със “зелените” контракт подписа и Богомил Божуркин, който вече е основен състезател на тима и младежки национал до 21 години", добавиха от Хебър.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Стилиян Тисовски: 

Мартин Янков: