Треньорът на Хебър Владимир Манчев открои грешките на играчите си при разиграването на топката и липсата на креативност в нападение като основните причини за поражението с 0:2 от Левски. 

"Загубихме, защото Левски успя да ни затрудни и да се възползва от грешките, които допуснахме в отбрана. Бях предупредил играчите ми да внимават при тези подавания в централната зона, защото противникът има много добър преход в нападение, но точно там сгрешихме при първия гол. През седмицата тренирахме много и статичните положения, но и там не успяхме да се справим при второто попадение", каза Манчев. 

"През целия мач се опитахме да се противопоставим, доколкото можем. На моменти имахме добри разигравания, но в крайната фаза на атаката не можахме да завършим по правилния начин и затова нямахме и чисти голови положения пред противниковата врата", допълни старши треньорът на Хебър.

"Опитваме се да взимаме точки от всички мачове, които остават до края на сезона. Намираме се в дъното на класирането и трябва да наваксваме. Днес обаче ни беше трудно, защото отборът на Левски игра по-добре и заслужено спечели. Притеснява ме, че не успяваме да създадем голове ситуации. Днес разполагахме с много лимитирана резервна скамейка, защото имахме много контузени състезатели. Опитваме се на нашия стадион да има модерни и европейски условия и да се играе добър футбол", завърши Владимир Манчев. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023