Веселин Великов е новият треньор на Хебър, обявиха официално от клуба от Пазарджик. 47-годишният специлиаст, родом от Елена, заема мястото на Любослав Пенев, който се очаква да застане начело на Локомотив (Пловдив).

Цялото съобщение:

Специалистът започва официално работа от днес, а в спортно-техническия му щаб влизат асистентите Левон Апкарян (първи помощник), Венко Димов (треньор на вратарите) и Владислав Георгиев (кондиционен специалист).  

Веселин Великов е бивш национален състезател на България. Като футболист, играещ на поста защитник, преминава през Етър (Велико Търново), ЦСКА (ностител на Купата на България през 1999 г.), Марек (Дупница), Кавала (Гърция), Родопа (Смолян), Любимец, където завършва и кариерата си. 

Треньорската му кариера започва от Любимец през 2013 г., а след това в продължение на 3 години води Дунав (Русе), с който записва мачове и в европейските клубни турнири. Под негово ръководство Дунав завършва на четвърто място, като с това изравнява клубния си рекорд за най-високо класиране в елита на българския футбол. Отборът участва и в турнира Лига Европа, където отпада от Иртиш (Казахстан) в първия предварителен кръг. Заради постиженията през тригодишния си престой в Русе, Веселин Великов е награден със Златна значка „Русе“ от кмета на града - Пламен Стоилов. 

Великов е бивш наставник на Царско село, Кариана (Ерден), Ботев (Враца), Етър (Велико Търново) и Черноморец (Бургас).

Зелените напред!", написаха още от Хебър.

 

Веселин Великов е новият треньор на Хебър Веселин Великов ще води като старши треньор мъжкия представителен тим на ФК...

Публикувахте от ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik в Понеделник, 10 юни 2024 г.