Треньорът на Хебър Владимир Манчев каза защо футболистите му не успяха да победят и завършиха 1:1 срещу Берое в последния мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

„Не победихме главно защото започнахме мача не така, както очаквахме. Допуснахме неточности, допуснахме Берое да ни създаде опасности в първите 15-20 минути. Това не влизаше в нашите планове. Това се дължи на липса на концентрация. След това се върнахме добре в мача. През второто полувреме целта ни беше да наситим средата на терена и да пресичахме дългите подавания към бързите футболисти в атака на Берое и мисля, че  се получи до голяма степен и не развихме контараатаките и така точката е една“, заяви младият наставник след края на двубоя на Националния стадион „Васил Левски“.

Той остана доволен от това, че Хебър е успял да навакса гол пасив в мача: „Много съм доволен от това. Досега допускахме един гол да ни разколебае и да не можем да намерим своята игра. Доста неща опитваме да променяме в отбора и в начина, по който изглеждаме. Доволен съм, че играчите имат желание и искат да правят това, което тренираме през седмицата“.

„Не коментирам вратарите. И двамата ни вратари са много добри и разчитаме на тях“, заяви той относно битката между Петър Дебърлиев и Хадим Ндиайе на вратарския пост.

„Очаквайте да направим всичко възможно да спечелим мача. Така, както го направихме днес. Не успяваме да поддържаме едно ниво на игра и на концентрация през целия мач и ще се стремим към това в мачовете до края“, заяви той относно опитите на Хебър да подобри играта си.

„От днес започнаха строителните дейности на стадиона, но колко ще продължат, не мога да кажа“, разкри Манчев интересни подробности относно процеса по завръщането на Хебър в Пазарджик.