Временният треньор на Хебър Йордан Минев информира след равенството 1:1 с Ботев (Враца), че е имал здравословни проблеми и дори е бил в болница. 

"Цяла седмица тренират добре момчетата и се видя на мача. Може да съжаляваме, че не взехме трите точки. Тренираме здраво, стъпка по стъпка. Няма да се борим за изпадане, а ще търсим по-високо класиране. Нашият отбор не е за подценявамне. Искахме да играем по-агресивно напред затова играхме с двама нападатели", започна Минев след мача на "Лаута". 

"Няма какво толкова да променим. Въпросът беше да вкараме настроение в тренировките, малко повече самочувствие. Аз мисля, че се получават добре нещата. Тренировките са компактни разбираме се добре с Йордан Чолов, то се видя днес по време на мача, че наистина мина добре", добави той по повод промените след разделята с Веселин Великов.  

"Още като ме сложиха на тази позиция, им казах, че не съм най-големият треньор, но винаги съм играл с хъс и малко от него, ако мога да им предам, ще съм доволен", продължи Минев, който в началото на седмицата е получил бъбречна криза. 

"Последните 3 дни имах проблем, прекарах ги в болница. Днес бях горе-долу добре и избутах мача", добави Йордан Минев.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025