Преди началото на турнира на шампионките, който ще се проведе в зала "Арена Армеец", топ тенисистките се събраха на традиционно парти в столично заведение. Преди събитието сръбската звезда в женския тенис Ана Иванович се съгласи да даде ексклузивно интервю за bTV.

Печелила си този турнир два пъти, когато той се провеждаше на о. Бали. Надяваш ли се на нов успех?
- Първото място е моята единствена цел. За разлика от Бали, тук ситуацията за мен е по-различна, защото съм по-назад в ранглистата. Ще бъде истинско предизвикателство, за което се чувствам напълно готова.

Ти получи специална покана от организаторите, каквато има и българската тенисистка Цветана Пиронкова. Помниш ли последната среща с нея на US Open, както и останалите мачове?
- Да, спомням си го много добре. Получи се чудесен мач, който аз спечелих. Цвети е прекрасно момиче, познавам я от 11 или 12-годишна. Ние сме от едно поколение. Участвали сме заедно по турнири.

Какво знаеш за Григор Димитров? Гледала ли си негови мачове?

- Да, той е много талантлив и го очаква голямо бъдеще. Има невероятен потенциал и може да бъде сред топ играчите в мъжкия тенис.

Какво би казала на всички, които ще гледат мачовете от турнира на шампионките в „Арена Армеец” тази седмица?
- Искам да поканя всички зрители, които се колебаят да видят на живо това шоу. Атмосферата на тези двубои е наистина невероятна. Надявам се да се забавляване наистина много и да ни подкрепате.