Бившият ни футболен национал Иван Бандаловски, който направи редица бомбастични признания при гостуването в подкаста ни БЛИЦ Live, говори в подробности и за един от големите скандали, в които се замеси. 

Игралият в ЦСКА и Партизан юноша на Левски разказа за случая със сбиването пред дома му в "Хаджи Димитър". Бандата е заедно с Георги Семерджиев, когато ги нападат трима с качулки. Бившият капитан на ЦСКА твърди, че е невинен, след като години по-късно (2023 г.) беше осъден.

Бандаловски пред БЛИЦ Live: Oпростих 150 бона на ЦСКА, Стойчо Стоилов не е чист човек, неслучайно яде шамари

"Аз си бях перде, не съм имал страхове. Имал съм лоши моменти, като всеки един футболист, но трябва да ги надживееш", обясни Бандаловски в студиото ни и разказа за инцидента: 

"Случката е отпреди 11-12 години, още играех в ЦСКА. Бяхме с Георги Семерджиев. Израснахме заедно - бяхме в школата на Левски и в един клас. Блоковете ни бяха на 100 метра един от друг. Имало е някаква закачка между него и някакви хора, на някакъв светофар ден по-рано. Видели са му колата паркирана пред нас, бяхме на вечеря вкъщи. Приятелката ми тогава беше с патерици. Излизаме и трима с качулки ни нападнаха, нормално е да реагираш - да се сбиеш. Двама побягнаха, другото момче остана, беше нещо контузено. И понеже на него му има нещо, а на нас не - съдят нас, което е малко несериозно. Чак сега излезе първата инстанция, но аз съм невинен. Някой те напада вечерта пред вас с качулки - всеки ще реагира по същия начин. Млади момчета бяха, двама избягаха, едното остана. Даже аз извиках полицията".
 
Разказът на Бандаловски за случая - след 47:37 мин. във видеото: