Нападателят на Берое Елио Мартинс изигра много силен мач срещу Пирин (Гоце Делчев) в първата среща от 1/4-финалите за Купата на България и донесе победата с 1:0. При отсъствието на наказания за реванша утре Венцислав Христов, португалецът отново трябва да поеме инициативата в атака. Двубоят в Гоце Делчев е от 16:00 часа в сряда.

Преди реванша Елио Мартинс говори пред клубната телевизия на Берое:

- Елио, какви са впечатленията ти от мачовете до момента през полусезона?
- Мисля, че отборът е в добра форма. Най-важното е, че мислим еднакво, обединени сме. Концентрирани сме и знаем какво искаме и каква ни е целта. В този момент искам да благодаря на феновете, че винаги стоят зад отбора и го показват в най-силната си светлина. На добър път сме. Правилната посока сме хванали. Очаквам, че във всички мачове до края ще продължим в този дух и постигнем нашите цели.

- Ще бъде ли достатъчен твоят гол от първата среща?
- Аз съм винаги настроен положително и мисля, че след утрешния мач ще се класираме напред и ще вземем дори Купата на България. Няма да бъде никак лек мач. Знаем това, но всички сме концентрирани и мотивирани. Отиваме за победа, а не за равен.

- Какви са личните ти амбиции до края на сезона?
- Да гарантираме първо нашето оставане в групата колкото е възможно по-бързо. После ми се иска да мислим и за Лига Европа. Знаем, че в този момент е много трудно дасе постигне това, но най-важното е, че целият отбор е сплотен и искаме до края да печелим по три точки във всеки двубой.