Вратарят на Берое Иван Караджов беше много щастлив след успеха с 2:1 над "Ботев" (Пловдив). Стражът заяви, че постигнатата победа е за верните привърженици на тима от Стара Загора, които създадоха страхотна атмосфера на стадиона под Аязмото снощи.

- С какво Берое?
- Спечели с колектива. Всички момчета се раздадоха на 100%, бих казал даже на 110. Щастливи сме абсолютно всички. Излязохме, за да зарадваме нашите фенове, за които тази победа е по-специална.

- Как виждаш атмосферата по трибуните?
- Много добре. Така, ако е всеки един мач, не само на нашия стадион, а в цяла България, футболът ще е по-добър. Ако се играе на такива терени като нашия и на осветление, ще е много добре.

- Ще успеете ли да издържите на цикъл сряда-събота?
- Надявам се. Подготвени сме за това нещо. Надявам се да задържим. Тежко е, но ще се справим.

- Имахте ли притеснения, когато "Ботев" върна един гол, че можехте да изпуснете този мач?
- Не, случват се такива неща. Те ни вкараха, ние можехме да им вкараме. Важното е, че победихме. Вкарали са ни – вкарали. Какво да направя?

- След втория гол започнахте да играете много по-спокойно. Смяташ ли, че това е причината да допуснете гол?
- Не, не мисля. Играхме целия мач. Такива са указанията. Стоим компактно и сме щастливи, че победихме.

- Няколко думи за последните минути на мача, когато имаше напрежение между двата отбора и отменен гол на "Ботев" заради засада?
- Не мога да го коментирам това. Според мен имаше засада. Щом страничният съдия я е отсъдил, значи има. Атмосферата… нормално.