ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Няма да оставим нещата да продължават по този начин. Това обеща на "синя" България вратарят на Левски Пламен Андреев пред БЛИЦ Live. 

Младежкият национал се включи днес в благотворителен турнир заедно с други професионални футболисти, подавайки ръка на водещия битка с коварна болест Виктор Попов (16-годишен юноша на Ботев 57). Преди месеци момчето е диагностицирано с остеосарком - агресивно туморно заболяване на костите. В момента Вики е на лечение в Турция, а средствата са непосилни за семейството.

"Тренирах в Ботев 57 преди да премина в школата на Левски. Когато първите треньори ти се обадят, няма как да не откликнеш. Първият ми треньор е Любомир Грозданов", разказа Пламен Андреев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

"Вики в момента играе най-важния мач в живота си. Тук сме, за да помогнем с каквото можем. Надявам се всичко да бъде наред и възстановяването му да мине по план. Аз и съотборниците ми предоставихме наша фланелка с надпис за Вики. Надяваме се да му помогнем да мине през тази битка", пожела Андреев на юношата на Ботев 57 (София). 

"И друг път съм се включвал в подобни инициативи, но не и да играя, както сега. Забавляваме се, ритаме, подкрепяме момчето. Не се страхувам от противниците, няма да ме контузят. Всеки е тук за каузата, никой не влиза остро, няма война", обясни вратарят на Левски.

"Равносметката ми за полусезона е, че направихме страхотен старт, след това имахме колебливи два месеца, в които не можахме да покажем пълния си потенциал", каза Андреев.  

Относно критиките на феновете след грешките му на терена, вратарят обясни: "Нормално, гледам да не се влияя от тези неща. Свиква се с напрежението. В началото, когато започнах да играя, имаше огромно напрежение, но вече съм свикнал с него и зная как да се справя. Натрупах доста мачове и самочувствие".

"Треньорският щаб и съотборниците ми оказаха много голяма подкрепа, най-голяма ми оказаха семейството ми", добави Андреев.

"През новата година Левски няма какво да губи, трябва да трупаме само победи. Не може да оставяме нещата да продължават по този начин. Всички ще гледаме да се реваншираме", амбициран е вратарят.

"Обстановката след отпадането от Хебър за Купата беше доста гадна, но вдигнахме главите и след два дни изиграхме мача с Ботев (Враца), който спечелихме", разказа Андреев.

"Пожелавам на феновете да са живи и здрави, весели празници и да не спират да ни подкрепят. Само Левски!", завърши стражът на "сините".

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!