ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Председателят на сдружение „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов заяви пред медиите на стадион „Георги Аспарухов“, че срещата между феновете и ръководството на клуба няма да се състои. Поне не според условията на управата.

"Открита среща за феновете и медиите няма да има. Ръководството не се съгласява с нашето желание да влязат всички, както и медиите, за да може всички левскари да се информират какви са отношенията и какво се случва. Хората, които са се събрали не са нито хиляди, нито стотици. Така че оправдания от рода, че няма къде да се съберем, не вървят", заяви Костадинов.

"Поканите за срещите, които отправихме, бяха провокирани от изказванията на мажоритарния собственик, че би се срещнал с всеки левскар. Това не е така. Той не иска да се вижда с нас. Първата среща, която отказа, беше на 1 април. Прекратяваме практиката за срещи на тъмно и да излъчваме представители. Това сме го правили вече повече от две десетилетия. Аз лично се чувствам виновен, защото в последните години съм организирал такива срещи на тъмно. На 23 август се срещнахме в "Милениум". Там се случиха неприятни неща за Левски и левскарите, които останаха на тъмно. Нямаше резултат,  проблемите се задълбочиха.

След това направихме среща в офисите на клуба. Там се изговориха притеснителни неща за Левски. Тогава срещата беше закрита за медиите, с определени представители. След това аз и представител на Тръста проведохме среща с г-н Мило Борисов. Тогава се изговориха неща, които доведоха до настоящата катастрофа, в която се намира клубът. Левски е в критично състояние, именно защото човекът, който единствен може да обедини левскарското и да създаде отбор, Станимир Стоилов, беше прогонен за втори път от "Герена". За мен лично това е най-тъжният ден като левскар - 8 април 2023 година. Тепърва ни чакат тежки времена".

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Не се борим срещу Наско Сираков. Не сме против личността Наско Сираков. Ние се борим срещу модела "бащица". Той е бащица в управленска и финансова несъстоятелност. Левски е зависим от една компания. Ние показахме, че с Ивайло Ивков и Станимир Стоилов можем да създадем модел, който доведе до добри резултати. В момента тече процес по загробване на Левски". 

"Надяваме се най-големият голмайстор на Левски да събере чест и достойнство и да се изправи пред феновете. Ето какво бихме го питали: След като  твърди, че се ползва с доверието на 99% от левскарите, защо го е страх да се изправи пред демократичен избор на президент?", завърши Костадинов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!