Нападателят на Септември (София) Борислав Рупанов гостува в студиото на БЛИЦ Live. 20-годишният младежки национал разказа как се разви кариерата му до момента. Стартът е в Мечетата в родния му Петрич. 

Наскоро "сините" го преотстъпиха на Септември, а Рупанов стартира много силно в тима на Николай Митов, вкарвайки 3 гола.

Талантът даде обширно интервю за БЛИЦ Live:  

"В Септември сме много млади футболисти. Амбиците са да останем в елита, всеки да се развива и да вървим нагоре. Колективът ни е на много добро ниво. Това е най-силното ни качество. Всички ме приеха много добре, започнах да играя по-добре", коментира Рупанов.

"Срещу ЦСКА дадохме над 100% и спечелихме трите точки. Не е бил по-специален за мен този мач. Във всеки двубой излизам и искам отборът да се развива и да побеждава. Да, силата ми е на върха на атаката, мога и зад нападателя", обясни младият голмайстор.

"Стискам палци на Левски", каза юношата на "сините" за битката за шампионската титла. (3:00 мин.)

"Левскар съм от много малък. От Петрич съм, там всички сме от Левски. Още от малък ходя по мачове" (3:25 мин.)

 

Кариерата му започва в Мечетата (Петрич), минава и през Пирин (Благоевград), Витоша 13 (София) и Лудогорец. Обясни защо е приел предложението да замине в Разград, където играе за третия отбор на "орлите". (3:50 мин.) 

Рупанов разказа как веднага е приел офертата на Левски, кой му се обадил, и веднага е тръгнал от Разград за София (5:20 мин.)

"Вкарах около 20 гола за дубъла на Левски. Дебютът ми за първия отбор беше срещу ЦСКА 1948, Станимир Стоилов ми даде шанс. Имаше притеснения, имаше над 12 хиляди фенове на стадиона. Влязох 5-6 минути в мача, най-специалният момент за мен. Чувството е неописуемо" (6:15 мин.)

"Много важен човек за мен", каза Рупанов и благодари специално на бивш съотборник в Левски. Кой е той? (8:00 мин.)

"Първо искам да помогна на Септември и след това да се докажа в Левски" (9:15 мин.)

"Алекс Колев много ми помага, дори и сега като съм в Септември. Гледам го и попивам. Иска ми се да играем заедно" (9:40 мин.)

"Сам съм, нямам приятелка. Бях с момиче от родния ми Петрич, разделихме се" (14:10 мин.) 

"От Станимир Стоилов съм научил най-много" (19:50 мин.)

Борислав симпатизира на Реал (Мадрид), любимец му е Тони Кроос (21:55 мин.)

"Христо Стоичков ми е любимец. Той е велик българин" (22:30 мин.)

"Искам да стана любимец на феновете на Левски. Трябва да си го заслужиш" (23:00 мин.)

"Предпочитам почивка в Гърция пред нашето море. В България хората не се наслаждават на морето, а на други неща. От балоните не съм пробвам, по-далеч от тези неща" (26:00 мин.)

Разказа за тежката си контузия (31:20 мин.)

Обърна се към феновете на Левски и запя песен от агитката (32:30 мин.) 

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ

 

* Снимки: Startphoto.bg