Полузащитникът Стефан Велев бе любезен да даде интервю за официалната програма на мача "Левски" - Берое, който е в неделя от 16:00 часа в София.

-Стефчо, предстои двубой "Левски" – Берое. Какво очакваш от мача и амбицирани ли сте ти и твоите съотборници да се реванширате пред синята публика за неуспеха срещу Монтана в предния домакински мач?
-Очаквам да победим и това е най-важното за нас. Не може да мислим за друг резултат. Домакини сме и трябва задължително да спечелим трите точки.

-Берое е твоят бивш отбор. Ще бъде ли този мач по-специален за теб?
-Така е. Ще ми бъде странно, защото излизам срещу бившия си отбор. Такъв е животът, това е футболът. Гледам напред. Място за сантименти няма. В момента защитавам цветовете на "Левски".

-Познаваш много добре футболистите на Берое. Как трябва да подходи "Левски", за да не се повтори лошият резултат срещу Монтана?
-Трябва да владеем повече топката. Според мен отборът на Берое ще играе по-защитно и ще разчита на контраатаки. За нас е много важно да отбележим гол, и то ранен гол, за да се успокои играта.

-Какво е твоето мнение за борбата за титлата? В момента двата основни претендента са Лудогорец и "Левски", но наблизо са и Литекс, "Ботев" и ЦСКА. Възможно ли е някой от тях да стане скрит фаворит?
-Има доста мачове и всичко е възможно. Нашите шансове са големи.

-Смяташ ли, че тази година първенството е още по-интересно?
-Има интрига и това се вижда. Получават се доста неочаквани резултати, което говори добре за футбола. Изненадите са налице.

-Вече три месеца си част от "Левски". Как се чувстваш в отбора?
-Всичко е наред, добре се чувствам. Свикнах бързо с отбора.

Пълният текст на интервюто може да прочетете в официалната програма на мача "Левски" – Берое.