ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Защитникът Георги Терзиев е футболистът с най-дълъг стаж в Лудогорец от настоящия състав. 31-годишният сливналия даде откровено интервю пред БЛИЦ TV.

Пред камерата ни Терзиев съобщи новината, че е подписал нов договор с "орлите", а освен за футбола, говори откровено и за личния си живот. Разказа и за инцидента в Сливен преди години, когато с автомобила си удря момиче на пешеходна пътека. 

Терзиев също така шокира с разкритието, че като малък два пъти е блъскан от кола.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

"Десета година съм в Лудогорец - 10 пъти шампион, Купи, Суперкупи, участие в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Това като характеристика е доста добре за един българин. Като статистика е доста добре. Едва ли като дете съм мечтал да постигна толкова поредни титли и да имам емоциите, които съм преживял в Европа. Радостното е, че съм успял и силно се надвам да имам възможността да изиграя още европейски мачове - в Шампионска лига, защото там усещането е невероятно. Дай боже да натрупам още шампионски титли. Колкото повече, толкова по-добре"

Новината, която съобщи пред БЛИЦ TV (1:50 минута)

За интригата с ЦСКА през миналия сезон и спечелената шампионска титла (2:50 минута)

"От доста време съм в клуба и получавам уважение от колегите ми. Конкуренцията наистина е доста голяма. В Лудогорец се привличат се силни играчи" (4:00 минута)

"Изключителен човек е", каза Терзиев за един от бившите играчи на шампионите (4:48 минута)

За враждата с ЦСКА - "Основният ни конкурент за шампионската титла. С българите в ЦСКА имам нормални взаимоотношения" (5:30 минута)

"Съдиите не ни подкрепят. Имаше мачове през миналия сезон, в които бяхме ощетени. Това се наслагва изкуствено от опонентите. По-добре всеки да погледне в собствената си паничка и да види вътрешните проблеми, а не след мач да се оправдават със съдиите. Използват се заучени клишета, за да се хвърля вината някъде другаде" (6:11 минута)

"Доста хубави моменти съм имал. Голът ми срещу Ливърпул е запомящ. Мачът ми с Реал (Мадрид) също бих откроил, защото от дете съм техен привърженик (б.р. - загубата на "орлите" с 0:4 в групите на Шампионска лига през 2014 г.). Роналдо все още ми е идол. Имам честта да имам негова тениска. Даде ми я след мача. Беше я обещал на друг наш футболист, но понеже в края ме удари в главата и той сам каза, че след мача ще ми я даде за извинение" (7:15 минута)

"Рио Фърдинанд и Яп Стам ми бяха любимци" (9:10 минута)

За първите стъпки във футбола в школата на ОФК Сливен (10:00 минута)
 
"С годините се загуби това младите да имат респект към по-опитните" (10:33 минута)

"От българите любимци ми бяха Елин Топузаков и Гонзо" (11:24 минута) 

"Приоритет ми беше да си събера определена сума и да си купя жилище, за да се отделя от родителите ми. Жилището ми е в родния Сливен, имам апартамент" (12:35 минута)

Защо сега се налага да се раздели със семейството си - любимата му Елена и двете им деца? (13:05 минута)

"Не съм строг баща, даже съпругата ми ми се кара, че доста ги глезя" (14:10 минута)

Трудно ли е свалил Елена, която вече го дари с две прекрасни деца? (18:27 минута)

"Крум Стоянов ми е като брат. Живяхме заедно в Бургас. Благодарен съм на чичо му Пламен Крумов, който ни взе под крилото си. Живяхме у тях. Имам много хубави изживявания и емоции със семейство Крумови" (18:57 минута)

За инцидента преди години, когато с автомобила си блъсна момиче в родния си Сливен. "Изключително неприятен случай, избягвам да говоря за него. Малкият дявол... Ударих едно момиче на пешеходна пътека. После се развиха добре нещата, момичето се възстанови, което е най-важното. Поех, каквото имаше. Важно е, че всичко се размина. Момичето се възстанови, ожени се, има си детенце. Радвам се, че всичко е наред" (22:14 минута)

"Никой не е застрахован от това нещо, белята става за стотни от секундата. Всеки е грешил. Важно е да сме разумни и да се внимава. Обеца на ухото имам от тогава" (23:25 минута) 

Шокира с разкритието, че два пъти го е блъскала кола като малък! (24:10 минута)

"Благодарен съм на Господ. Всяка година си правя курбан за здраве" (25:20 минута)

"Имам джип Ауди - голяма кола за семейството ми. Не, не мислим за трето дете с жена ми" (25:36 минута)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!