ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Mладежкият национал Валентин Николов даде интервю за БЛИЦ TV преди гостуването на Албания за втората контрола на тима на селекционера Александър Димитров.

19-годишният юноша на Локомотив (Сф) съобщи пред камерата ни, че се завръща в "Надежда" и е амбициран да се утвърди в състава на Стойчо Стоев.

В последните месеци Николов беше преотстъпен в Миньор (Перник). Талантът може да играе по лявото крило, както и зад нападателя.

Вальо влезе в историята като най-младия дебютант в професионалния ни футбол, записвайки игрови минути за Локо (Сф) в "Б" група - в мач срещу Пирин (Благоевград). Тогава е едва на 15 години и 12 дни.

Син е на бившия футболист на Пирин и Марек Валентин Николов, който е вицепрезидент на Локомотив (Сф).

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига! 

"След победата ни над Черна гора настроението е приповдигнато. Няма значение дали е контролна среща или официален двубой. Всеки мач се играе за победа и да защитаваш честта на родината. Всяка победа е еднакво сладка", коментира младежкият национал.

* За шансовете на България преди старта на евроквалификациите през септември (2:00 минута)

* Целите, които си е поставил и ги преследва (2:30 минута)
 
"След лагера с младежкия национален отбор се прибирам в Локомотив (София). Бях преотстъпен на Миньор (Перник). Връщам се в отбора на сърцето ми. Не крия, че съм локомотивец. Тръгнах от школата на Локо, клубът ми е дал много" (3:20 минута)

* Какво каза за новия треньор на "железничарите" Стойчо Стоев (3:47 минута)

"Правилното решение е Иван Василев да остане, той направи изключително много за Локомотив. Всички трябва да му бъдат благодарни. Радвам се, че остава в клуба" (4:40 минута)

Наш национал разкри пред БЛИЦ TV защо не му трябва гадже, обясни за бягството на родителите му в Испания

* Горчилката заради изпадането на Миньор (Перник) от Втора лига (5:00 минута)

* За паметния миг - дебютира в професионалния футбол, когато е само на 15 години - "Бях на 15 г. и 12 дни. Играхме с Пирин, мач от "Б" група. По ирония на съдбата беше точно на рождения ден на баща ми - 27 октомври. Този ден никога няма да го забравя. Не очаквах, че ще дебютирам. Случи се благодарение на първия ми треньор в професионалния футбол - Ангел Колев. Изключително благодарен съм му". (5:47 минута)

Футболист на ЦСКА пред БЛИЦ TV: Левскари ме заплашваха, съперник искаше да ме убие! ВИДЕО

"Дебютирах в "А" група във втория мач през по-миналия сезон, когато Локомотив (Сф) се завърна в елита. Тогава Иван Колев беше треньор" (6:40 минута)

* Какво каза за феновете на Локомотив, критикуващи ръководството на клуба? (7:50 минута)

"Баща ми е бивш футболист, той ме запали по футбола. От малък съм с топка в крака" (8:30 минута)

* Какво е казал на баща си право в очите? (9:10 минута)

* За пробите в Сампдория през 2018 г. (9:40 минута)

"Освен Локомотив (Сф), другите ми любими клубове са Рома и Ливърпул" (10:55 минута)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ