ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Златомир Загорчич се завърна в Славия, след като "белите" му гласуваха доверие след раздялата с Иван Колев. 52-годишният сърбин, който навремето игра за българския национален отбор, поема клуба от "Овча купел" за трети път. 

Припомняме, че Заги изведе Славия до спечелването на Купата на България през 2018 г., след като година по-рано спаси "белите" от изпадане от елита. През пролетта на 2020 г. под ръководството на Загорчич столичани завоюваха бронзовите медали. 

Специалистът отговори на въпросите на БЛИЦ СПОРТ:

- Честито трето назначение в Славия, желаем ви успех. Пристигнахте ли вече в София?
- Да, тук съм. Откривате ме на стадиона, с колегите съм. Предстоят разговори за още някои неща, след което би трябвало да подпиша договор с клуба. Третият ми престой в Славия започва, да се надявам, че трети път ще е на късмет. 

- И преди имахте успехи, спечелвайки Купата на България и бронзовите медали, сега обаче Славия е чак на предпоследното място в първенството. Какви са амбициите ви?
- Искам още успехи със Славия. Надявам се да оправим нещата. Положението е много зле в момента. Ще направя всичко възможно да се измъкнем от дъното. Ще гоним победи, имаме нужда. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

- Разговаряхте ли с Иван Колев?
- Не, не съм се виждал с Колев. Преди часове пристигнах в София.

- Преди месеци напуснахте Славия, a Венци Стефанов обясни тогава, че сте изнервен и искате да бъдете до семейството си в Сърбия...
- Починах си добре. Бях си у дома в Нови Сад. Готов съм отново да работя. 

- Имахте ли възможност да гледате мачовете на Славия по телевизията, докато си бяхте в Сърбия?
- Да. У нас имам каналите, които предават мачовете от България, всичко гледам. Онзи ден ме хвана яд за срещата с Хебър, защото Гошо Петков спаси дузпата, но при втория опит не можа. Не изпусках мач на Славия, въпреки че не бях в клуба. 

- Програмата на отбора е предстоящи четири домакинства - на Крумовград, Лудогорец, Етър и Ботев (Враца). Някои от мачовете са наглед по-лесни, така ли е всъщност?
-
Не е чак толкова лесно, колкото изглежда. Всички отбори се стремят да печелят точки. Със сигурност няма да ни бъде лесно. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Купа на България - сезон 2023/2024