Говорителят на Барселона Хосеп Вивес коментира интервюто на голмайстора Лионел Меси пред каталунския вестник „Спорт“, в което аржентинецът сподели, че не е сигурен дали клубът е направил всичко възможно да върне Неймар от ПСЖ.

„Няма никакви разногласия между Меси и клуба. Направи интересни оценки. Меси каза, че не знае дали е било направено всичко възможно за Неймар, защото не присъстваше на преговорите. Също така, заяви, че от ПСЖ са направили сделката много трудна. Истината е, че клубът направи всичко възможно, президентът вече го разясни, но в крайна сметка не успяхме да стигнем до резултат. Комуникацията между клуба и Лео, както и с останалите играчи, е отлична“, заяви Хосеп Вивес.

„Не виждам никакъв проблем с Меси. Като цяло, за нас интервюто е позитивно. Той изрази уважителни и аргументирани мнения. Гордост е, че както Лео, така и други играчи, се изразяват. Лео се изрази много добре, с пълна свобода. Няма никакво недоверие. Всеки е свободен да си дава мнението”, добави говорителят на клуба.