ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Барселона се издъни за втори пореден път, след като завърши 0:0 при визитата си на Хетафе от едноименното мадридско предградие в мач от 29-ия кръг на испанската Ла Лига. 

Треньорът на гостите Шави трябваше да замени Сержи Роберто заради контузия още в 16-ата минута и пусна в игра Ерик Гарсия. Десет минути след това Рафиня напредна с топка в крака, но след удара му кълбото се отби в левия страничен стълб, а при добавката на Алехандро Балде отново гредата спаси вратата на Давид Сориа. 

В края на първата част Сориа се отчете със страхотно спасяване след удар с глава на Роберт Левандовски, който и в началото на втората част беше на добра позиция, но стреля неточно с глава. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Барселона бе по-активният отбор на терена през цялото време, но защитата на Хетафе се справяше с набезите на каталунците. В 68-ата минута Шави извади Жорди Алба, който беше пуснал като крило и го замени с Феран Торес. 

Четвърт час преди края на мача вратарят на Хетафе спаси удар на Рафиня от границата на наказателното поле, а две минути след това Гави шутира неточно от дистанция. В 79-ата минута Балде стреля от границата на наказателното поле над вратата. 

Три минути преди края Араухо сбърка и позволи на Борха Майорал да шутира, но за щастие на гостите не намери целта.

Въпреки второто поредно нулево равенство каталунците продължават да са на върха в класирането с аванс от 11 точки пред втория Реал (Мадрид). Хетафе е на 15-ата позиция с 31 точки. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!