Бившият защитник на Реал (Мадрид) Мичел Салгадо заяви, че голямата загуба за „кралскоя“ клуб това лято не е трансферът на португалския голмайстор Кристиано Роналдо е най-голямата загуба за „кралския“ клуб това лято, а напускането на френския треньор Зинедин Зидан. Салгадо е убеден, че президентът Флорентино Перес ще създаде нов „Галактико“ с привличането на голямо име пред идните трансферни прозорци.

„Всеки говори за трансфера на Кристиано, но голямата загуба за Реал през това лято бе напускането на наставника Зинедин Зидан. Това бе голямата изненада. Той ни напусна, след като спечели три пъти Шампионска лига за три години. Взимайки Хулен Лопетеги е ясно, че стилът на отбора ще се базира около владеенето на топката. Ще се налага и да търсим по различен начин головете, след като нямаме Кристиано Роналдо. Трябва да се реагира на пазара някак”, коментира бившият бранител.

„Неймар и Мбапе играят в ПСЖ и ще е трудно да бъдат взети и двамата. Но зная, че президентът ще направи всичко по силите си, за да ни подсили. Сигурен съм, че Реал ще вземе голямо, много голямо име”, допълни Мичел Салгадо.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА - ТУК