Часове след публикуването на мега договора за над половин милиард евро на звездата на Барселона Лионел Меси, аржентинецът е взел решение да напусне клуба това лято, гръмнаха местните медии.

"Дон Балон" твърди, че Меси вече е реагирал гневно на информацията и е останал с чувството, че някой от управата на Барса го е предал. "Беше предупредил, че ако информация от клуба засегне него или семейството му със сигурност ще си тръгне", пише изданието.

Макар от Барса да отрекоха всякакво участие в публикуването на подробностите от сделката с Меси, запознати твърдят, че подобни договори са изключително поверителни и реално само клубът и играчът знаят съдържанието им.

Реално или самият Меси е пуснал слуха за това, че получава купища пари, докато клубът е пред фалит, или хора от Барса, които се опитват да го отстранят от клуба именно заради огромните суми, които прибира.

Очаква се тази вечер Меси да играе срещу Атлетик (Билбао) в шампионатен мач (22:00 часа) и да не коментира случилото се, но в началото на седмицата да излезе с изявление и да обяви новината, че няма да остане в Барса след края на сезона.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)