ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Шампионът Барселона се спаси от страшен резил у дома и обърна Селта от 0:2 до 3:2 за осем минути в края на мача от шестия кръг на испанската Ла Лига.

Йорген Странд Ларсен (19) изненадващо изведе гостите от Виго напред в резултата, а до края на полувремето натискът на каталунците не даде резултат.

След почивката играчите на Шави Ернандес продължиха да натискат в търсене на изравняването, но бяха шокирани от Анастасиос Дувикас (76), който завърши перфектна контраатака на галисийци за 0:2.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Началото на феноменалния обрат даде Роберт Левандовски (81), който намали след извеждащ пас на Жоао Феликс и прехвърлящ удар. Четири минути след това Левандовски (85) изравни след пас на Жоао Кансело (89), който пък направи обрата пълен след асистенция на Гави.

След успеха си Барселона събра 16 точки и се изкачи на върха с по-добра голова разлика от Жирона. Селта заема 17-ата позиция с 4 точки.

БАРСЕЛОНА - СЕЛТА 3:2
0:1 Йорген Странд Ларсен (19), 0:2 Анастасиос Дувикас (76), 1:2 Роберт Левандовски (81), 2:2 Роберт Левандовски (85), 3:2 Жоао Кансело (89)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!