Звездата на Барселона Лионел Меси не е на себе си след последните разкрития около разговорите му с новия треньор на Барса Роналд Куман.

Бъдещето на аржентинеца стана обект на спекулации след срамната загуба с 2:8 от Байерн (Мюнхен) в 1/4-финал на Шампионската лига, а след срещата му с холандеца всички медии в Испания и по света гръмнаха с новината, че той наистина е готов да си тръгне заради проблемите в клуба. Меси е "насолил" сериозно бившия си треньор Кике Сетиен, президента Хосеп Бартомеу и още много хора от клуба, включително и негови колеги, които не си вършат работата пред холандската легенда, но незнайно как личният им разговор стана обществено достояние.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Той не казва, че казаното не е вярно. Просто не е искал думите му да излизат наяве. Меси каза неща на Куман, след които трудно ще погледне колегите си в очите", разкрива източник, близък до клуба пред местните медии.

Припомняме, че самият Куман също проговори за срещата си с Меси, определяйки го като "разстроен" и "нещастен", но отдаде това на отпадането от Шампионската лига, а не на думите на звездата за случващото се в клуба.