Бразилският национал Каземиро официално се сбогува с Реал (Мадрид) след трансфера си в Реал (Мадрид). 30-годишният халф се разплака по време на емоционалната си реч. На събитието присъстваха президентът на „белия балет“ Флорентино Перес и треньорът Карло Анчелоти. Италианският специалист, съпругата на Каземиро и дъщеря му също не удържаха сълзите в очите си.

200 лв Начален Бонус Спорт!

„Още когато напуснах Сао Пауло, знаех, че ще играя в първия отбор на Реал (Мадрид). Тук построих живота си и изградих семейството си. Най-голямата титла, която спечелих е, че всяка сутрин тренирах с Реал. Както знаете, не обичам да съм в светлината на прожекторите. Опитвам се да говоря със сърцето си. Няма какво толкова да кажа на моите съотборници. С Модрич и Кроос спечелихме много и играехме заедно с наслада. Развълнувам съм, че ще мога да се развивам в отбор като Манчестър Юнайтед. Сигурен съм, че един ден ще се завърна тук. Искам да се отблагодаря за любовта, която ми дадоха“, каза Каземиро.

 

 

Сълзите на бразилеца обаче станаха повод шегобийци да си направят майтап с него и моментното състояние на Манчестър Юнайтед. Както е известно, „червените дяволи“ започнаха отчайващо новия сезон във Висшата лига и заемаха последното място преди началото на настоящия трети кръг. Тази вечер Юнайтед приема Ливърпул.

„Каземиро плаче, защото отива в Манчестър Юнайтед и никога повече няма да спечели трофей“, написа един от потребителите в социалните мрежи.

„Не мога да определя дали плаче, защото е много добър актьор или току що е осъзнал, че капитан ще му бъде Хари Магуайър“, допълва друг.