Христо Стоичков изказа публична подкрепа към Жоан Лапорта, новия стар президент на Барселона. Чрез официалния сайт на своя бранд H8S кавалерът на "Златната топка" пожела Лионел Меси да не си тръгва след края на сезона.

"Кариерата на Лео започна с Лапорта, вярвам, ще ще завърши с него - на "Камп Ноу"! Успех на новия стар президент!", написа Стоичков. 

Освен това Камата публикува и снимка как дарява боса с копие на своята "Златна топка", която спечели през 1994 година като играч на Барса.

Два пъти Лапорта беше гост на Стоичков в България, припомня "Труд". При първия случай адвокатът води делегацията на Барса за мач срещу Левски през 2006-а. И двамата използваха момента да открият фенклуб на каталунците в София. Една декада по-късно Лапорта бе от ВИП-гостите на юбилейния мач на Стоичков по случай 50-ия юбилей на стадион "Васил Левски".

Меси пък не говори нищо за бъдещето си. След идването на Лапорта аржентинецът изглежда много по-свеж. Президентът каза в кампанията си, че единственият шанс Лео да остане е да бъде избран отново.

 

Кариерата на Лео започна с Лапорта, вярвам, че завърши с него - на "Камп Ноу"! Успех на новия стар президент!
8hristo.com/bg/shop/

Публикувахте от H8S Hristo Stoitchkov в Неделя, 14 март 2021 г.