Треньорът на Барселона Луис Енрике смята, че неговият тим не е заслужавал да загуби гостуването си на Реал Сосиедад. Каталунците допуснаха поражение с 0:1 в среща от 32-ия кръг на Примера дивисион, което е второ поредно за отбора. Тимът остава лидер във временното класиране с актив от 76 точки, но преднината пред втория Атлетико (Мадрид) вече е само 3 пункта, а пред третия Реал (Мадрид) - 4. До края на шампионата остават шест кръга.

"Започнахме много лошо и през първата част определено играхме лошо. Опитахме се да направим обрат повече с сърцата си, отколкото с главите си. Трябваше ни повече контрол. След почивката се подобрихме, но техният вратар Рули както обикновено, направи много силен мач срещу нас. Така или иначе не мисля, че заслужавахме да загубим", заяви той. 

"Все още обаче сме лидери с аванс от 3 точки и правенето на негативни заключения няма да ни помогне. Трябва да се вдигнем и да покажем, че сме най-добрият отбор в света. Това бе предупреждение, но е факт, че в някои мачове не бяхме на ниво. Най-убедителният тим до края ще стане шампион. Искам "Камп Ноу" да бъде максимално пълен за Валенсия", добави наставникът. 

Барса приема Валенсия в неделя (17 април) от 21:30 часа. 

 Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!