Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос разказва целия си живот във футбола чрез татуировка с цифри на ръката си. 30-годишният централен защитник пусна снимка в „Инстаграм” и попита феновете си какво означават татуираните цифри.

„Номерата на моя живот в най-чистия цвят. Какво означават те???”, попита Рамос под фотоса в социалната мрежа за татуировката си с червен цвят, която бе ясно видима при пристигането на испанеца в японската столица Токио.

Реал (Мадрид) ще участва на световното клубно първенство в Япония, а днес от 12:30 часа излиза във втория полуфинал от надпреварата срещу мексиканския Америка, който е победител в Шампионската лига на КОНКАКАФ в Северна и Централна Америка.

Испанските медии разкриват какво означават цифрите на татуировката:
- С номерата 35 и 32 Рамос игра с екипа на Севиля

- Номер 19 е за годините на испанеца, на които той дебютира за националния отбор на родината си, с който по-късно печели два пъти европейската титла и веднъж световната

- 90+ пък е за легендарната десета титла в най-престижния европейски клубен турнир на Реал (Мадрид) през 2014 година, когато Рамос вкара решителен гол в добавеното време срещу градския съперник Атлетико и вкара финала на турнира в продължения.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН