ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Реал (Мадрид) победи с 3:2 у дома последния в класирането на Ла Лига Алмерия в двубой от 21-ия кръг на първенството.

Гостите шокираха носителя на Суперкупата на Испания още в първата минута с попадение на Ларджи Рамазани (1:0), разписал се с удар в левия ъгъл.

Минути преди края на първата част опашкарят нанесе нов удар по Реал. Едгар Гонсалес стигна до отбита топка извън наказателното поле и я прати във вратата за 2:0.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Десет минути след почивката Реал получи дузпа, а Джуд Белингам се разписа за 2:1 с удар в средата.

Пет минути по-късно Алмерия вкара трети гол, дело на Серхио Арибас, но попадението му не зачетено след преглед на положението с ВАР.

Реал изравни резултата в 68-ата минута с гол на Винисиус (2:2). Бразилецът получи топката в наказателното поле и я насочи в десния ъгъл.

Попадението му първоначално не бе признато заради игра с ръка, но след ВАР реферът прецени, че е сгрешил и го зачете. Това предизвика бурни реакции у играчите на Алмерия. 

Десет минути по-късно Джуд Белингам вкара трети гол за Реал, но след ВАР се оказа, че е бил в засада и попадението му не бе признато.

В осмата минута от добавеното време Гайска Гаритано от Алмерия беше изгонен. Гол на Реал минута по-късно бе отменен заради засада, но Даниел Карвахал успя да донесе победата на "белите" в 11-ата минута от продължението - 3:2.

В други срещи от кръга:

Осасуна - Хетафе 3:2
19:30 часа, Бетис - Барселона
22:00 часа, Жирона - Севиля