ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Реал Мадрид се развихри и спечели с 4:2 при гостуването си на Осасуна в мач от 29-ия кръг на испанската Ла Лига, за да дръпне с 10 точки на върха преди мачовете на Жирона и Барселона.

Винисиус Жуниор (4) даде ранен аванс на "кралете" в Памплона, но радостта им бе твърде кратка, тъй като хърватинът Анте Будимир (7) бързо изравни за 1:1.

Дани Карвахал (18) отново изведе гостите напред с фамозно изпълнение в наказателното поле, а до края на първата част други попадения не паднаха.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

След почивката играчите на Карло Анчелоти продължиха да доминират и подпечатаха успеха си с още два гола, дело на Браим Диас (61) и Винисиус Жуниор (64), възползвали се от асистенции на Федерико Валверде.

В добавеното време Икер Муньос (90+1) вкара втори гол за домакините, а в последните секунди Арда Гюлер от гостите с прехвърлящ удар от центъра нацели напречната греда и не успя да направи успеха на "белия балет" по-убедителен.

С тази победа Реал събра 72 точки на върха и има 10 аванс пред Жирона, който гостува на Хетафе тази вечер. Осасуна е десети с 36 пункта.

В друг мач от кръга по-рано през деня Майорка надви гостуващия Гранада с 1:0 след гол на Райло (85) в края и се изкачи на 14-а позиция с 30 точки. Гранада е предпоследен с 14 пункта.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!