ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Реал (Мадрид) победи убедително с 3:0 при визитата си на Жирона в мач от осмия кръг на Ла Лига. Каталунците бяха първи във временното класиране преди началото на кръга, но "кралете" вече са на върха 21 точки, докато „рохибланкос“ са трети с 19.

Столичният клуб реши мача бързо през първото полувреме, като Хоселу откри резултата в 17-ата минута, а само четири по-късно Орелиен Чуамени направи 0:2 след асистенция на Тони Кроос.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Новата звезда на Реал Джуд Белингам не пропусна да се разпише в пореден мач, като в 71-ата минута оформи крайното 0:3. Преди това английският национал асистира и за попадението на Хаселу, който му върна жеста след почивката. В добавеното време на мача бе изгонен Начо Фернандес от Реал с червен картон за грубо влизане срещу Кристиан Стуани.

Благодарение на трите точки Реал Мадрид изпревари на върха в класирането Барселона, който беше едноличен лидер снощи. Това бе първо поражение за приятната изненада от началото на сезона Жирона, който обаче остава на трета позиция в Ла Лига за момента.

ЖИРОНА - РЕАЛ (МАДРИД) 0:3
0:1 Хоселу (17), 0:2 Орелиен Чуамени (21), 0:3 Джуд Белингам (71)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!