ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в новата игра на БЛИЦ Звездна лига 

Реал (Мадрид) загуби с 1:2 като гост на Виляреал в среща от 16-ия кръг на испанската Примера дивисион, като за първи път "белите" излязоха на терена без нито един испански футболист.

Така двата тима сложиха край на серията от пет поредни равенства на стадиона на "жълтата подводница". Трите попадения в срещата паднаха в рамките на четвърт час, а две от тях бяха от дузпи.

Двубоят на "Естадио де ла Керамика" започна с няколко атаки на домакините, които в петата минута удариха гредата на съперниковата врата след удар на Франсис Коклен.

Десет минути по-късно Карим Бензема засече топката в наказателното поле, но стреля над вратата. Отново французинът бе замесен в опасност пред вратата на домакините и подаде към Едер Милитао, но ударът му бе неточен.

Виляреал пропиля чудесна възможност в средата на полувремето, когато Йереми Пино бе изведен сам срещу вратаря, но Тибо Куртоа успя да реагира и да отрази удара.

Минути преди края на първата част и Винисиус Жуниор отправи опасен удар, но Хосе Рейна спаси тима си от гол.

Winbet - победата е емоция! (18+)

По-малко от две минути след почивката Ферлан Менди сгреши, Виляреал разигра бързо и Йереми Пино я насочи във вратата за 1:0.

Секунди по-късно Бензема стреля на сантиметри покрай вратата, като имаше и сигнал за засада. Настоящият носител на Златната топка пропусна от чудесна ситуация в 55-ата минута, но след ВАР реферът видя игра с ръка и отсъди дузпа. Бензема изравни от бялата точка за 1:1.

Само две минути след това Давид Алаба игра с ръка в наказателното поле на Реал (Мадрид) и реферът посочи бялата точка в полза на домакините. Зад топката застана Жерар Морено и вкара за 2:1.

Четвърт час преди края Тони Кроос опита да изравни от фаул, но стреля над вратата. Минути по-късно Родриго можеше да го стори, но не уцели вратата.

В последната минута от редовното време домакините можеха да вкарат трети гол, но Арнаут Данджума пропусна да вкара след удар отблизо. Малко преди края отново той стреля на празна врата, но не успя да уцели вратата.

Реал (Мадрид) остава на второ място в класирането на Ла Лига с равен брой точки, но с мач повече от лидера Барселона. Виляреал вече е на пета позиция, изравнявайки се по точки с Атлетико (Мадрид), който е четвърти с мач по-малко.

След по-малко от две седмици Виляреал и Реал (Мадрид) се срещат на 1/8-финалите за Купата на Краля.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!