Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо изправи на тръни феновете, треньорите и медицинския щаб на „белия балет“. По време на снощното Ел Класико с Барселона (2:2) португалецът вкара за 1:1 през първото полувреме.

Точно в момента на гола Роналдо обаче получи контузия. Той поиска медицинска помощ, а след това продължи на куца. От резервната скамейка на Кралския клуб пратиха Марко Асенсио да загрява и той замени звездата на тима си на полувремето.

Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан изрази притесненията си относно състоянието на Кристиано Роналдо, но от друга страна с оптимизъм заяви, че вероятно става дума за лека контузия.

„В момента не всичко с Роналдо е напълно наред. Не мисля, че е нещо сериозно. Просто му пречи при движението, но в понеделник всичко ще стане ясно. Според Кристиано става дума за лека травма“, коментира Зидан.

Контузията на португалеца обаче постави под въпрос участието му на финала на Шампионската лига срещу Ливърпул в Киев. Зинедин Зидан взе отношение и по този казус.

„Дали ще играе на финала на Шампионската лига? Надявам се всичко да е наред до 26 май“, обяви френцузинът.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН