Страшен скандал разтърси испанския гранд Реал (Мадрид), след като на бял свят се появи запис от 2006 година, на който настоящият президент Флорентино Перес нарича легендите Икер Касияс и Раул Гонзалес "измамници" и ги засипва с обвинения.

“Касияс не е вратар за Реал, какво искаш да ти кажа? Не е и никога не е бил! Този е голям провал… В същото време обаче… (б.ред. - тук записът прекъсва) го обожават, искат да говорят с него… Не знам. Защитават го толкова много… Но той е един от най-големите измамници, Вторият такъв е Раул. Двамата големи мошеници в Реал - Раул е първи, а Касияс е втори. Раул е много зле. Той вярва, че Реал е негов и използва това само в своя полза. Раул е лош човек, който разрушава Мадрид. Той влияе лошо на останалите момчета.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)
 
Играчите са егоисти, не можеш да разчиташ на тях за нищо. Имам ужасни впечатления от футболистите. В живота си съм виждал много неща, но не и такива като футболистите. Бекъм е добър човек, даже е много умен. Той взима по 30 млн. годишно, Роналдо Назарио - също. Зидан пък е с 25 млн. евро. И след това идва Раул, който не продава нищо, човече… Даже една тениска не може да продаде. Той няма никаква стойност”, са думите в записа, за който се твърди, че е на Флорентино Перес.

Припомняме, че и двамата не завършиха кариерата си в Реал и играха съответно в Порто и Ню Йорк Космос, но в момента са част от "белия" клуб, а Перес им е шеф.