Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан е готов с имената за титулярния състав срещу Барселона в Ел Класико, съобщава вестник „Ас”. Мачът на „Камп Ноу” е тази събота от 17:15 часа българско време, „кралският” клуб е лидер в Примера дивисион с аванс от 6 точки пред каталунците.

На вратата на „белия балет” ще бъде националът на Коста Рика Кейлор Навас. Пред него в защита ще действат Даниел Карвахал, Серхио Рамос, Рафаел Варан, който сменя Пепе, и Марсело. Тази защита е може би най-любимата на Зидан. Под негово ръководство Реал е играл с тези четирима бранители 5 пъти и във всички случаи е печелил, като головата разлика е 12:5.

В средната линия Тони Кроос ще липсва заради контузия, а титуляри ще са хърватите Матео Ковачич и Лука Модрич, като на тях ще им помага Иско.

Триото в атака ще бъде оформено от Кристиано Роналдо, Карим Бензема и Лукас Васкес, който ще замени контузения Гарет Бейл. С травма е и друг от нападателите Алваро Мората.

Добра новина за Зидан е възстановяването и на бразилеца Каземиро, който игра цял мач срещу Културал Леонеса в турнира за Купата на Краля през седмицата. Той ще бъде резерва на „Камп Ноу” с опция за влизане в игра по време на мача.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!