Българският национал Атанас Илиев започна като титуляр за своя Асколи при победата с 2:1 в гостуването на Реджина с Андрей Гълъбинов от 15-ия кръг на италианската Серия "Б". Бившият нападател на Ботев (Пловдив) остана на терена до 87-ата минута, а Гълъбинов бе резерва за домакините и влезе в игра в 64-ата минута.

Гостите поведоха в резултата с гол на Абделхамид Сабири (2), а в средата на първата част Атанас Илиев бе в центъра на ситуация, при която можеше да се стигне до втори гол, но той не уцели вратата. След това Адриано Монталто (36-дузпа) изравни. В началото на второто полувреме след съприкосновение с противник Атанас Илиев изпита болки и играта беше спряна, но след лекарска намеса националът продължи срещата. Скоро след това Абделхамид Сабири (55) се разписа за втори път и донесе точката за Асколи.

След влизането в си в игра Андрей Гълъбинов имаше две изгодни ситуации за гол в 77-ата и в 79-ата минути, но и при двата удара с глава не успя да се разпише.

С трите точки тимът на Атанас Илиев излезе на 6-о място с 25 точки, докато Андрей Гълъбинов и Реджина са 10-и с 22 пункта.