ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Собственикът на Монца и бивш италиански премиер Силвио Берлускони обеща на футболистите през декември, че ще им докара пълен с проститутки автобус, ако победят някой от грандовете като Милан и Ювентус. Българинът Валентин Антов и компания сториха това срещу "бианконерите", побеждавайки ги с 2:0 в Торино, а сега чакат обещаното от 86-годишния ексцентричен бос.

Монца е едва вторият отбор, който печели първите си два мача срещу Ювентус. Първият отбор, постигнал това, е Интер през 1930 година.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Казах на момчетата...сега ще играете с Милан и Ювентус. Ако спечелите срещу един от тези топ отбори, ще ви докарам автобус пълен с к...и в съблекалнята", каза 86-годишният Берлускони с микрофон в ръка под бурните овации на присъстващите на коледното тържеството преди празниците.

Изказването му взриви социалните мрежи и предизвика вълна от негативни коментари, а местните медии припомниха, че Берлускони бе обвиняем за секс с непълнолетна проститутка, но се измъкна с обяснението, че момичето не му е казало на колко години е.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК