Мачът Верона - Бреша от италианското първенство беше прекъснат за няколко минути през второто полувреме заради расистки обиди. Те бяха по адрес на звездата Марио Балотели, известен като Лошото момче на футбола. 

Нападателят на Бреша се възмути от скандирания на публиката. 29-годишният Балотели не сдържа нервите си и изрита топката към трибуните.

Съдията Maурицио Мариани му показа жълт картон преди да разбере причината, провокирала невъздържаните му действия. След това последва прекъсване на мача за няколко минути. Балотели тръгна да напуска терена, но беше разубеден от съотборниците си да не го прави. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Неприятната ситуация се разигра при резултат 2:0 за домакините от Верона. Салседо откри резултата в началото на второто полувреме, а в 81-ата минута Песина направи 2:0.

Малко след като беше навит да остане на терена и играта бе подновена, Балотели отбеляза за 2:1, но за повече гостите нямаха сили и загубиха.  

Верона е девети във временното класиране на Серия "А" с 15 точки, а Бреша остава в зоната на изпадащите. Балотели и компания имат едва 7 точки и са на 18-ата позиция.