Интер записа безпроблемна победа с 2:0 при домакинството си на Лече от втория кръг на Серия "А". Точни бяха Матео Дармиан и Хакан Чалханоглу (от дузпа).

"Нерадзурите" взеха аванс още с първото си голово положение. Това стана в петата минута, когато при центриране на Федерико Димарко Мехди Тареми с глава отклони топката, която отиде при Дармиан и той отбеляза с глава. 

В 14-ата минута Димарко затрудни Владимиро Фалконе със свое центриране, след което Федерико Басчирото блокира удар на Николо Барела. Малко след това гостите имаха претенции за игра с ръка в противниковото наказателно поле, но те не бяха уважени. В 20-ата минута Кръстович се осмели да отправи далечен шут, който обаче се оказа несполучлив. В оставащото време до края на първото полувреме домакините имаха инициативата, но само Димарко направи два неуспешни опита за нов гол.

Втората част започна с неточен изстрел на Тюрам. Басчирото отвърна с удар с глава, но не успя да преодолее Ян Зомер. Малко след това настъпи суматоха в наказателното поле на "джалоросите", но не се стигна до опасен удар. Междувременно, Илбер Рамадани се отчете с пропуск. В 66-ата минута Кръстович прати топката в обятията на Ян Зомер със своя шут.

В 69-ата минута се стигна до дузпа, след като Киалонда Гаспар повали Тюрам в наказателното си поле. Чалханоолу пък се разписа за 15-и път с екипа на "нерадзурите" от бялата точка в шампионатен мач. В 77-ата минута резервата Марко Арнаутович стреля с глава и прати топката покрай вратата. В заключителните минути Интер с лекота задържа своя аванс и в крайна сметка се поздрави с първата си победа през сезона.