Интер отстъпи у дома на Сасуоло с 1:2 в мач от междинния шести кръг и допусна първа загуба през сезона в италианската Серия "А".

„Нерадзурите“ имаха аванс от 1:0, благодарение на гола на Дензъл Дъмфрис (45+1) в самия край на първата част.

Въпреки това Сасуоло успя да се надигне и се пребори за победата през втората част. Недим Байрами (53) и Доменико Берарди (63) се разписаха за успеха, чрез който тимът събра 9 точки и заема 8-ата позиция във временното класиране. Интер остава лидер с 15 точки, колкото има и Милан. „Росонерите“ победиха с 3:1 Каляри по-рано през деня.

В друг мач от Серия А, който се изигра по същото време Лацио постигна победа с 2:0 у дома срещу Торино. И двете попадения паднаха след почивката и бяха дело на Матиас Весино (56) и Матия Дзакани (75).

Така "орлите" събра 7 точки на 11-ата позиция, а "биковете" са точно пред тях с точка повече в актива си.

Наполи се наложи над Удинезе с 4:1 в мач от шестия кръг в италианската Серия А. Попаденията за „партенопеите“ бяха дело на Пьотр Желински (19-дузпа), Виктор Осимен (39), Хвича Кварацхелия (74) и Джовани Симеоне (81), докато почетният гол за Удинезе бе вкаран от Лазар Самарджич (80).

След този успех Наполи натрупа 11 точки в актива си, заемайки 5-о място във временното класиране в Серия А, докато Удинезе продължава да бъде на 18-а позиция със само три пункта в актива си.

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!