Интер допусна първа загуба през 2020 година - 0:1 у дома от Наполи. Гостите измъкнаха минимален успех при гостуването на "Джузепе Меаца" в първия полуфинал от турнира за Купата на Италия. Реваншът на "Сан Паоло" е на 5 март.

В герой за Наполи се превърна Фабиан Руис, който отбеляза единственото попадение в двубоя. В 57-ата минута той получи подаване от Де Лоренцо и с изстрел от границата на наказателното поле наказа Даниеле Падели, които получи шанс от Антонио Конте и пази вратата на Интер.

Специалистът можеше отново да разчита на Лаутаро Мартинес, който бе наказан за дербито с Милан (4:2). 22-годишният аржентинец се завърна в атаката и си партнираше с Ромелу Лукаку. Двамата обаче пропуснаха няколко възможности и не успяха да накажат гостите от Неапол.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Съперникът на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа не беше губил от 10 декември, когато падна с 1:2 oт Барселона в Шампионската лига. След тази загуба последваха 6 победи и 4 равенства, за да се стигне до поражението от Наполи тази вечер. 

До мача в Разград "нерадзурите" имат още един двубой - гостуване на Лацио на 16 февруари за Серия "А". В момента Интер и Ювентус са на върха в класирането с по 54 точки, трети е Лацио с 53. 

ИНТЕР - НАПОЛИ 0:1
0:1 Фабиан Руис (57)

ИНТЕР: Падели, Шкриняр (46-Д`Aмброзио), Де Врай, Бастони, Брозович, Барела, Сенси (66-Ериксен), Моузес (74-Санчес), Бираги, Мартинес, Лукаку

НАПОЛИ: Оспина, Ди Лоренцо, Манолас, Максимович, Руи, Демме, Елмас, Руис, Кайехон (78-Политано), Жиелински (82-Алан), Мертенс (73-Милик)

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа