ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тази среща беше една от петте за прогнозиране в 15-ия кръг на играта Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ. ВИЖТЕ КОЙ КАКВИ ПРОГНОЗИ ДАДЕ ЗА 15-ИЯ КРЪГ - ТУК!

Интер удари Милан с 1:0 в голямото дерби на Милано от 21-ия кръг в италианската Серия "А" и увеличи проблемите му, нанасяйки му трета поредна загуба за първенство. Лаутаро Мартинес (34) вкара победния гол, който бе общо седми за него в градския сблъсък. Аржентинецът вкара във вратата на "росонерите" и в 90-ата минута, но голът не бе зачетен.

„Нерадзурите“ натиснаха от самото начало и в 6-ата минута Лаутаро Мартинес бе намерен сам в наказателното поле на Милан, след което насочи топката в горния ляв ъгъл на вратата на, но Чиприан Татарушано отрази с вещина. В 14-ата минута Интер имаше претенция за дузпа след падане на Джеко в наказателното поле, но съдията подмина ситуацията.

Усилията на символичните домакините се увенчаха с успех в 34-ата минута, когато Хакан Чалханоглу центрира от корнер на първа греда, а Лаутаро Мартинес се справи със Симон Кяер във въздушния двубой и насочи топката в десния ъгъл на вратата за 1:0.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

След почивката Интер продължи да бъде по-активният тим. В 54-ата минута пред Федерико Димарко се откри чиста възможност за отбелязване на попадение, но левият халф бек не успя да намери очертанията на вратата. В следващите минути темпото спадна, а опасни положения пред някоя от двете врати липсваха.

В 75-ата минута Браим Диас имаше възможност да изравни, но Андре Онана внимаваше и отрази удара му. В самия край Ромелу Лукаку свали с глава за Лаутаро Мартинес, който вкара за втори път в мача, но голът му не бе зачетен заради засада в хода на атаката.

След този успех Интер вече е на 2-ро място във временното класиране в Серия А с актив от 43 точки и е на 13 от лидера – Наполи. Проблемите за Милан продължават като тимът вече се намира на 6-о място с 38 точки в актива си.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК