Треньорът на Милан Синиша Михайлович заяви, че е доволен от представянето на своите играчи срещу Ювентус. "Росонерите" загубиха домакинството си на "бианконерите" с 1:2 в среща от 32-ия кръг на Серия А, но според сръбския специалист футболистите му трябва да са горди от играта си.

"Не заслужавахме да загубим този мач. Доволен съм от играта на момчетата и не мога да искам повече от тях. Да, имаме някои слабости, но липсата на късмет през целия сезон ни пречи много. Този мач не бе само за трите точки, но също така за нашата гордост и чест. Не искахме да загубим, но можем да вървим с високо вдигнати глави, защото играхме много добре срещу отбор като Ювентус“, каза Михайлович.

„Видях глад и характер и желание. Джиджи Буфон направи 2-3 спасявания, с което направи разликата. Ние трябва да продължаваме по този начин, но основният ни проблем е от психологически аспект“, добави треньорът на Милан.

"Росонерите" се намират на шеста позиция във временното класиране с актив от 49 точки, на седем от местата, даващи право на участие в евротурнирите.  

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!!