Обвинението срещу Кристиано Роналдо за изнасилването на американката Катрин Майорга има нов коз срещу футболната звезда. Адвокатите на жертвата на играча на Ювентус имат намерение да се свържат с друга жена, която е пострадала при сексуално престъпление на португалеца, но през 2005 г.

Преди 13 години Роналдо е арестуван по подозрения за изнасилване на французойка от африкански произход в лондонски хотел. Тогава той се отървал от съдебно дело заради недостатъчно наличие на улики срещу него.

Британският таблоид в. „Сън“ припомня и друг случай от началото на 2010 година, когато известният футболист е платил 4000 евро за секс със 17-годишна танцьорка на ориенталски танци в хотел в Милано.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Изявлението на танцьорката Карима Ел Махруг беше направено пред съда покрай следствието срещу Силвио Берлускони за организираните от бившия италиански премиер партита „бунга-бунга“ с участието на много алкохол и леки жени.

Танцьорката със сценично име Руби Хартстийлър тогава разказа пред италианската прокуратура, че е получила пари, за да легне с Роналдо. Португалецът тогава се размина със съдебно разследване, въпреки че в Италия е противозаконно да се плаща за секс на непълнолетни. И тогава Кристиано Роналдо отрече обвиненията с твърденията, че не познава Карима Ел Махруг и не е бил в Милано или Италия в посочения период.