ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Наш футболист е пред изненадващ трансфер в Лацио. 18-годишният Дамян Йорданов от Берое заминава за Италия.

Клубът от Стара Загора очаква да финализира сделката с "орлите" от Рим в последните часове на летния трансферен прозорец. 

Юношата на Берое се наложи в състава на аржентинския треньор Густаво Араголаса, който от началото на сезона го пусна в игра в 5 мача. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Роденият във Варна Дамян Йорданов е атакуващ полузащитник. Той взе участие в един официален мач на Берое през миналия сезон, както и в редица контроли в последните подготовки. Талантът бе един от основните играчи на Берое II през миналия сезон. Той е носител на сребърен медал от Елитната група до 15 г. през сезон 2019/20 г.

Подобно на Никола Илиев, който игра за примаверата на Интер миналия сезон, Йорданов ще играе за тази на Лацио. 18-годишният футболист е бил забелязан от скаути, които са идвали да го гледат в България, включително и в последните му мачове. Йорданов дори започна като титуляр за “заралии” при катастрофалната загуба от Лудогорец с 5:0. Той бързо се превърна в любимец на Густаво Араголаса, който започна да го налага в тима си.

Подобно на Никола Илиев, който игра за примаверата на Интер миналия сезон (б.р. - а сега е в ЦСКА 1948), Дамян Йорданов ще бъде част тази на Лацио. 

18-годишният юноша на Берое е бил забелязан от скаути, които са идвали до България, за да следят на живо изявите му. 

Припомняме, че това лято изненадващо в Ювентус премина друг българин - юношата на Пирин (Благоевград) Марсел Бибишков.

Бибишков вкара гол и взе първа купа с Юве

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 


*Снимка: Антон Узунов/Startphoto.bg