ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ювентус се върна в топ 3 на класирането в италианската Серия "А". Торинският гранд си върна 15-те точки, които му бяха отнето заради обвиненията във финансови злоупотреби

При това положение полуфиналистите в Шампионската лига Милан и Интер в момента са извън голямата четворка.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

За обвиненията срещу Ювентус ще има нов процес, но дори клубът да бъде признат за виновен в него, то всяко евентуално наказание ще бъде валидно за следващия сезон.

Бяха уважени и жалбите на бившия вицепрезидент на Ювентус Павел Недвед и още няколко члена на предишния борд на директорите бяха уважени. Тези на Андреа Аниели, Маурицио Аривабене, Федерико Черубини и директора на Тотнъм Фабио Паратичи обаче бяха отхвърлени, така че техните наказания остават. 

Ювентус подаде жалба пред пред Италианския олимпийски комитет, който днес взе решение, че наказанието, което наложи Италианската футболна федерация, не е добре мотивирано и няма яснота относно аргументите за него.

Поради тази причина трябва да има нов процес, който да излезе с мотивирано решение. Адвокатите на Юве настояваха, че цялото дело трябва да приключи още сега, но не постигнаха успех в това свое искане и нов процес ще има. За него ще бъдат събрани допълнително доказателства, а вероятно ще бъдат въвлечени и други клубове.

Сега целият казус се прехвърля за пореден път към Апелативния съд към Италианската футболна федерация.