Спортният директор на Милан Леонардо разкри, че ръководството не планира треньорска рокада и Дженаро Гатузо остава на поста си. Според последните слухове наставникът ще бъде уволнен при издънка в домакинството срещу СПАЛ в събота вечер от 21:30 часа българско време.

"Няма план да заменим Гатузо, клубът не се е свързвал с никого“, категоричен е Леонардо за треньорския пост.

"Челси? Няма оферта за Игуаин. Никой не ни е питал за него и той самият не е поискал да напуска. Той е играч на Ювентус, имаме възможност да го закупим за постоянно в края на сезона. Няма нищо, което да се каже повече по въпроса. Той трябва да поеме отговорност и да покаже това, на което е способен на терена“, каза пък бразилецът за информациите, свързващи взетия под наем от Ювентус Гонсало Игуаин с трансфер в Челси.

"Опитваме се да оправим ситуацията и да осъществим целта си в края на сезона, а именно да завършим в топ 4. Собствениците знаят каква е ситуацията, и всички трябва да работим колективно, да тръгнем напред. Нуждаем се от разбиране в тези трудни моменти за клуба, няма да закупим 10 футболисти и изведнъж да оправим всичко“, коментира още спортният директор представянето на тима, който е на три точки зад четвъртия Лацио и не е вкарвал гол вече четири поредни мача в шампионата.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019